"Cand stii cum este sa fii impreuna cu tine insuti, nu mai e atat de dificil sa fii impreuna cu celalalt."~Paul Ferrini~
Ne dedicam activitatea pentru a-i sustine pe toti membrii unei familii sa-si intareasca relatiile, sa gaseasca solutii la probleme si sa fie mai multumiti cu viata lor.

Consiliere psihologica in Cluj-Napoca

Cabinet psihologic Cluj
Bine-ai venit la Centrul pentru Consilierea Familiei (CCF) din Cluj-Napoca. Acesta este proiectul nostru in care oferim servicii de consiliere, educatie, terapie, pentru toti membrii familiei: copii, adolescenti, parinti, bunici ... sau pentru cei care inca isi cauta locul si rolul intr-o familie


Intr-o lume/viata din ce in ce mai agitata, noi credem ca o familie sanatoasa este o sursa de armonie si putere pentru orice persoana si de aceea, ne dedicam activitatea pentru a-i sustine pe toti membrii unei familii sa-si intareasca relatiile, sa gaseasca solutii la probleme si sa fie mai multumiti cu viata lor.

Intr-un spatiu de confort si siguranta, organizam cursuri/ ateliere/ grupuri terapeutice si de dezvoltare, pe diverse teme care privesc familia/ individul si problemele sale. Consilierea individuala este de asemenea, disponibila.

Daca vrei sa verifici in ce masura ai nevoie de serviciile noastre, completeaza unul dintre urmatoarele teste:

Raportandu-te la felul in care te-ai simtit in ultimele doua saptamani, raspunde cu "da" sau "nu" la urmatoarele intrebari:

Lanseaza test psihologic adulti


Poti sa verifici in ce masura copilul sau adolescentul tau are nevoie de serviciile noastre raspunzand la urmatorul chestionar:

Analizeaza felul in care copilul/adolescentul tau se simte si se comporta apoi bifeaza acea descriere care il caracterizeaza in prezent sau in ultimile sase luni.

Lanseaza test psihologic copii
Copyright © psihologie-cluj.ro Toate drepturile rezervate
Cristina Dordai: +40-741137124