"Cand stii cum este sa fii impreuna cu tine insuti, nu mai e atat de dificil sa fii impreuna cu celalalt."~Paul Ferrini~
Ne dedicam activitatea pentru a-i sustine pe toti membrii unei familii sa-si intareasca relatiile, sa gaseasca solutii la probleme si sa fie mai multumiti cu viata lor.

Terpie de grup in Cluj-Napoca

Terapie de grup Cluj-Napoca

Se spune ca singura constanta in Univers este schimbarea! Intrucat si schimbarea ta este inevitabila noi iti propunem sa o transformi in crestere sau in dezvoltare personala! Acest lucru presupune o mai buna si profunda cunoastere de sine, primul pas catre schimbarea obiceiurilor si tendintelor proprii de autosabotare. De cate ori ai realizat ca iti tai singur craca de sub picioare, iti limitezi visurile si sansele de reusita, esti cel mai intransingent judecator al tau ...?

Procesul de dezvoltare personala il putem incepe fiecare pe cont propriu. El poate veni in timp ce citim o carte, vedem un film sau avem o conversatie care ne atinge, dar se poate face si in mod structurat, sub conducerea unui psihoterapeut si adesea, alaturi de un grup format din alti oameni care cauta sa se dezvolte.

Experientele multiple aduse in interiorul grupului de fiecare membru al acestuia sunt un prilej de invatare si crestere pentru fiecare din cei ce asculta astfel ca, dezvoltarea personala facuta la nivel de grup poate fi mult mai usoara si mai aducatoare de bogatii decat dezvoltarea individuala. In cadrul grupului ai posibilitatea sa-ti cunosti mai bine resursele personale, sa inveti modalitati de rezolvare a problemelor din relatia cu tine si cu ceilalti sau pur si simplu sa vezi ca ceea ce traiesti tu li se intampla si altora si nu-i nimic de speriat!

Dezvoltarea personala in cadrul unui grup se adreseaza celor care doresc sa se cunoasca mai bine pentru a deveni mai eficienti si mai multumiti cu viata lor, celor care au probleme in a stabili sau pastra relatii, celor care isi doresc sa devina parinti si/sau soti mai buni, celor care au nevoie de mai mult curaj pentru a vorbi in public sau a-si cere drepturile personale, ... celor interesati in depasirea propriilor limite.

Consilierea sau terapia individuala pentru adulti este de asemenea, disponibila. La cerere, organizam activitati de dezvoltare de abilitati sau rezolvare de probleme pentru grupuri profesionale, in organizatii.

Procedura de inscriere: Organizarea atelierelor va fi anuntata pe site la rubrica Evenimente. La aceeasi rubrica vor fi afisate informatii legate de data inceperii grupurilor, numarul locurilor disponibile, numarul sedintelor, durata unei sedinte, frecventa sedintelor, obiectivele, temele ce vor fi abordate, locatia la care se vor desfasura intalnirile, precum si tariful/participant/sedinta sau tariful/program. Sedintele se vor desfasura intr-un mediu securizant, avand ca regula de baza confidentialitatea, atat din partea psihoterapeutilor cat si a membrilor grupului.

Workshopuri si consiliere pentru studenti

Studentia este o etapa pe care multi tineri o parcurg mai ales cu scopul de a se forma intr-o meserie. Aceasta este o perioada de acumulari intense si de schimbari rapide dar este si un pas intermediar intre copilarie - cand parintii se ingrijesc de tine, si maturitate - care presupune sa-ti porti singur de grija.

Aceasta etapa este si inceputul unor noi relatii:

  • * Relatia cu tine mai liber si mai independent
  • * Relatia cu viitoarea ta profesie
  • * Relatia cu colegii si profesorii
  • * Relatia cu prieteni noi si uneori cu viitorul tau partener de viata

Cum sa faci ca acest inceput sa fie unul cat mai bun, cum sa profiti de oportunitati si cum sa-ti folosesti la maxim potentialul - sunt intrebari la care vom cauta raspunsuri in workshopurile si grupurile de dezvoltare pe care le oferim studentilor. Metodele de lucru vor fi interactive si vor include: exercitii de cunoastere, jocuri de rol, exercitii de exprimare emotionala, tehnici proiective, discutii interactive de grup.

Procedura de inscriere: Initierea grupelor de dezvoltare/psihoeducatie de grup va fi anuntata pe site la rubrica Evenimente. La aceeasi rubrica vor fi afisate informatii legate de data inceperii grupurilor, numarul locurilor disponibile, numarul sedintelor, durata unei sedinte, frecventa sedintelor, obiectivele, temele ce vor fi abordate, locatia la care se vor desfasura intalnirile, precum si tariful/participant/sedinta sau tariful/program.