"Cand stii cum este sa fii impreuna cu tine insuti, nu mai e atat de dificil sa fii impreuna cu celalalt."~Paul Ferrini~
Ne dedicam activitatea pentru a-i sustine pe toti membrii unei familii sa-si intareasca relatiile, sa gaseasca solutii la probleme si sa fie mai multumiti cu viata lor.

Activitati copii

Psiholog copii Cluj-Napoca
Copilaria este perioada in care se pun temeliile viitorului adult. Acum incepe formarea personalitatii, copilul invata sa faca alegeri, sa se descurce cu propriile trairi, sa relationeze cu ceilalti si sa se adapeze la viata scolara.

Detalii

Ateliere adolescenti

Dezvoltare personala
Varsta de 14 - 15 ani este inceputul unei lungi perioade adolescentine, rebela si plina de viata. Este varsta incercarilor, a temerilor, a bucuriilor si a micilor tristeti. La aceasta varsta intrebarile sunt multe iar raspunsurile adultilor sunt adesea dezamagitoare.
Detalii


Psihoterapie de familie

Consiliere psihologica pentru familie
Sa cresti o fiinta umana poate fi o sarcina coplesitoare. Pentru a creste sanatos, copilul are nevoie zi de zi de un nivel semnificativ de atentie si ingrijire si asta timp de vreo douazeci de ani.
Detalii

Grupuri adulti

Psihoterapie de grup
Se spune ca singura constanta in Univers este schimbarea! Intrucat si schimbarea ta este inevitabila noi iti propunem sa o transformi in crestere sau in dezvoltare personala!
Detalii